Juz 30 Hifz
At-Takweer (The Overthrowing)
Ayah 1 & 2
Ayah 3 & 4
Ayah 5 & 6
Ayah 7 & 8
Ayah 9 & 10
Ayah 11 & 12
Ayah 13 & 14
Ayah 15 & 16
Ayah 17 & 18
Ayah 19
Ayah 20
Ayah 21,22
Ayah 23
Ayah 24 and 25
Ayah 26 and 27
Ayah 28
Ayah 29