Juz 30 Hifz
Abasa (He frowned)
Ayah 1 & 2
Ayah 3
Ayah 4
Ayah 5 & 6
Ayah 7 & 8
Ayah 9 & 10
Ayah 11 & 12
Ayah 13 & 14
Ayah 15 & 16
Ayah 17
Ayah 18
Ayah 19
Ayah 20 & 21
Ayah 22
Ayah 23
Ayah 24
Ayah 25
Ayah 26
Ayah 27 and 28
Ayah 29 and 30
Ayah 31 and 32
Ayah 33
Ayah 34
Ayah 35 & 36
Ayah 37
Ayah 38 & 39
Ayah 40 & 41
Ayah 42